Vær blandt de første, der får adgangtil SEG Sensor og Communicator

Ved forudbestilling gives 20% rabat. Pris 600 kr. + levering. (normal pris 750 kr.)

SEG Sensor og Communicator hjælper dig til at spare vand,
energi, penge samt gøre en positiv forskel for miljøet.

ShowerEcoGuide er snart klar med sit første produkt:

SEG Sensor og Communicator.

ShowerEcoGuides helhedsløsning inkluderer to produkter i én samlet pakke: en sensor og en communicator.

Formålet med sensoren og communicatoren er at skabe bevidsthed omkring brusebadsadfærd i forsøget på at mindske den generelle brusebadstid med minimum 1 minut både til gavn for forbruger og miljø.

Sensor

Sensoren er et lille device, der placeres på undersiden af loftet i brusenichen. Det er en Plug&Play-løsning, som aktiveres så snart batterierne er monteret og kommunikerer med Wi-Fi.

Sensoren registrerer, hvornår vandet tændes og slukkes, hvornår der er en person i brusenichen samt måling af temperatur og luftfugtighed. Den indsamlede data behandles anonymt og lagres i skyen, hvorefter den kan tilgås via en hjemmeside med personligt login. Her samles data i visuelle grafer, og danner et overskueligt indblik i de registrerede bade. Der kan kun opnås indsigt i egne badedata.

Communicator

Communicatoren er en skærm, der placeres i øjenhøjde i brusenichen. Communicatoren tilkobles automatisk sensoren, når sensoren har forbindelse til Wi-Fi.

Communicatoren vil med forskellige billeder og tekst, give brugeren et indblik i den enkeltes brusebadsadfærd. Ud fra dette guider communicatoren brugeren til at slukke for vandet og bruge mindre tid under rindende vand.

Sensoren indsamler data om dit brusebad. Indsamlingen sker ved hjælp af tre sensorer:

Hvor lang tid, du står under bruseren mens vandet løber.
Om du træder ind under bruseren i det øjeblik, vandet tændes.
Om du slukker for vandet ved indsæbning.

De opsamlede brusebadsdata uploades trådløst til en internet baseret Cloud løsning, hvor du får adgang til dem via en App/hjemmeside, der er beskyttet af dit eget personlige password.

Med afsæt i konkret viden om din/jeres brusebadsadfærd bliver en dialog i familien om konsekvenser ved lange brusebad i forhold til både økonomi og miljøpåvirkninger nu mere nærværende, ligesom det bliver muligt at fastsætte individuelle besparelsesmål.

Eksempel:

En familie på 4 tager hver især i hjemmet et dagligt brusebad 300 dage om året. Ved at reducere brusebadstiden med kun 1 minut sparer familien 968 kr. årligt.

Både Sensor og Communicator er små, smarte og kompakte og tilmed nemme at installere. Sensor monteres ligesom en røgalarm og aktiveres via en App, så snart batterierne er monteret. Communicator installeres ligeledes lige så nemt og hurtigt på selve væggen i bruseren.

SEG Sensor og Communicator
Pris 600 kr. + levering. (normal pris 750 kr.)

Prisen inkluderer 25% moms

DKK750,00 DKK600,00 inkl moms

Venligst vær opmærksom på, at vi pt. kun har åbnet op for forudbestillinger. Dette betyder at du kan forudbestille produktet og være blandt de første til at modtage SEG Sensor og Communicator. Betaling vil dermed ikke blive opkrævet før vi er klar til forsendelse.