Vær blandt de første, der får adgang
til SEG Sensor og Communicator

Pris 600 kr. + moms og levering. Ved forudbestilling gives 20% rabat.

SEG Sensor og Communicator hjælper dig til at spare vand,
energi, penge samt gøre en positiv forskel for miljøet.

ShowerEcoGuide er snart klar med sit første produkt:

SEG Sensor og Communicator.

SEG Sensor og Communicator er en løsning, der hjælper dig til at reducere varmtvands forbruget ved hjælp af viden om brusebadsadfærd.

SEG Sensor opsamler data om bl.a.:

Hvor lang tid, du står under bruseren mens vandet løber.
Om du træder ind under bruseren i det øjeblik, vandet tændes.
Om du slukker for vandet ved indsæbning.

De opsamlede brusebadsdata uploades trådløst til en internet baseret Cloud løsning, hvor du får adgang til dem via en App/hjemmeside, der er beskyttet af dit eget personlige password.

Med afsæt i konkret viden om din/jeres brusebadsadfærd bliver en dialog i familien om konsekvenser ved lange brusebad i forhold til både økonomi og miljøpåvirkninger nu mere nærværende, ligesom det bliver muligt at fastsætte individuelle besparelsesmål.

Eksempel:

En familie på 4 tager hver især i hjemmet et dagligt brusebad 300 dage om året. Ved at reducere brusebadstiden med kun 1 minut sparer familien 968 kr. årligt.

Både Sensor og Communicator er små, smarte og kompakte og tilmed nemme at installere. Sensor monteres ligesom en røgalarm og aktiveres via en App, så snart batterierne er monteret. Communicator installeres ligeledes lige så nemt og hurtigt på selve væggen i bruseren.

SEG Sensor og Communicator
Pris 600 kr. + moms og levering.

DKK750,00 inkl moms

Ved forudbestilling gives 20% rabat, og du betaler først når SEG Sensor er klar til levering og du har bekræftet at du stadigvæk ønsker SEG Sensor