Teamet bag ShowerEcoGuide

Thomas Munch Laursen

Stifter og CEO,

Thomas Munch-Laursen,
MSc in Engineering, MBA

Har arbejdet 8 år som ingeniør i byggebranchen med primær fokus på forskning og udvikling. Medopfinder på 5 patenter med fokus på optimering af betonoverflader.

Har efterfølgende arbejdet 10 år i energibranchen med fokus på forretnings- og innovationsudvikling. Har bl.a. haft ansvaret for Vattenfall ”Sustainable Cities” R&D program, herunder udviklingen af ”The One Tonne Life”.

Nuværende ansvarsområder i ShowerEcoGuide ApS: Forretningsudvikling, ledelse, strategi, salg og rekruttering.

Kontakt Thomas

E-mail: tml@showerecoguide.com
Mobil nr: 22 91 98 86

Niels Arne Mikkelsen

Partner og CFO,

Niels-Arne Mikkelsen,
cand.oecon

Har arbejdet 30 år inden for telekommunikations- og energibranchen med fokus på strategi- og forretningsudvikling og økonomi, heraf 24 år i udlandet.

Har erfaring fra adskillige greenfield telecomoperationer og var initiativtager til den første Mobile Virtuel Network Operator i verden (Sense Communications i Norge).

Nuværende ansvarsområder i ShowerEcoGuide ApS: Økonomi, funding, kommunikation, analyse og rapportering.

Kontakt Niels-Arne

E-mail: nam@showerecoguide.com
Mobil nr: 21 20 38 26

A68I2586

Fungerende teknisk chef,

Gert Danielsen,
Maskiningeniør (B. SC. M.)

Har arbejdet 20 år som maskiningeniør med primær fokus på mekanisk design samt forskning og udvikling. Gert har derudover dyb indsigt i plastmaterialer og CAD-systemer. Han har blandt andet arbejdet med udvikling af løsninger målrettet radio-, tv-, automobil-, medico- og VVS-branchen.

Nuværende ansvarsområde i ShowerEcoGuide ApS: Teknologiudvikling, kvalitet og projektstyring.

Kontakt Gert

A68I2774

Kommunikations- og analysemanager,

Rikke Lolck,
Cand. it

Har en Cand. it i Webkommunikation fra Syddansk Universitet med særligt fokus på brugen af kunstig intelligens i teknologiske redskaber samt optimering af kommunikation på digitale platforme.

Nuværende ansvarsområde i ShowerEcoGuide ApS omhandler dermed optimering og vedligeholdelse af vores engagement på sociale platforme samt udvikling og analyse af data.

Kontakt Rikke

A68I2764

Studentermedhjælper,

Pernille B. S. Christiansen,
stud.cand.mag

Har en bachelor i Designkultur og Økonomi fra Syddansk Universitet i Kolding og har særlig interesse for kommercialisering af produkter.

Pernille studerer pt. Designledelse på Syddansk Universitet i Kolding med henblik på at styrke sin viden og sine kompetencer inden for forretningsudvikling, ledelse, antropologi samt betydning og kommunikation af designobjekter.

Nuværende arbejdsområder i ShowerEcoGuide ApS: Adfærdstudier, produktudvikling og produktmanagement.

Kontakt Pernille

Kristian Reesen, Shower Eco Guide

CIO,

Kristian Reesen,
cand.scient.dat

Har en bred viden inden for databaser, data mining og datateknologi og har i sit professionelle virke blandt andet været med i opstarten af forskellige typer virksomheder, opereret som ekstern lektor på UCN i Aalborg, arbejdet som udvikler og programmør og i en årrække haft sin egen virksomhed.

Nuværende arbejdsområder i ShowerEcoGuide ApS: IoT platforme, data mining og softwareudvikling.

Kontakt Kristian

E-mail: kre@showerecoguide.com

Mobil:+45 61 78 04 35

Projekt Partners

Design af ShowerEcoGuide

MAKERS AND EXPLORERS leverer indsigt om dine brugere og dit marked, -omsætter viden -og udvikler på den baggrund design koncepter der fokuserer på dine brugere og din strategi.

“Design handler om at omsætte strategi og adfærd til konkrete løsninger. Løsninger, der kan bruges intuitivt af mennesker – af dig og mig!”

IoT og adfærds design

Alexandra Instituttet er eksperter i adfærdsforskning og hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi i overensstemmelse med EU-persondataforordning

Alexandra Instituttet har netop gennemført projektet “Grøn omstilling i hotelbranchen” og har derfor opbygget en dyb indsigt i hotelbranchen og dens mulighed for at reducere energiforbruget.

Elektronisk, mekanisk design

WB Electronics er en elektronikudviklervirksomhed med base i Herning og har været på markedet siden 1999.

IOT

ShowerEcoGuide er en del af IBM Global Entrepreneur-programmet, hvor ShowerEcoGuide vil gøre brug af IBM Bluemix platform til dataanalyse samt IBM Watson AI (Kunstig intelligens) platform.

MS Nordic

MS Nordic er et branding og designstudio, som fokuserer på forretningsorienteret kreativitet og skarp teknisk know-how.